• PakJe Kunst Tilburg

  14 mei 2018

  PakJe Kunst uit de Kunstautomaat

  Met ingang van mei 2017 ben ik deelnemend kunstenaar aan PakJe Kunst, in Tilburg! De eerste serie van 20 kunstwerkjes, passend in het formaat van een sigarettendoosje bestaat uit een serie paginagedichten.

  Ken je dat gevoel van vroeger nog? En dan bedoel ik niet het trekken van een pakje sigaretten uit de automaat. Ik bedoel het gevoel als je met het dubbeltje naar de verrassingsautomaat liep. Wat zou er voor jou uitvallen? De opgewonden spanning die je nog een klein beetje opvoerde door net iets langer te wachten met het overhalen van de hendel. Dat gevoel! Dat had ik ook bij mijn eerste PakJe Kunst. Het was misschien nog wel sterker want nu had ik zoveel verschillende lades om een keuze uit te maken …. En dan de volgende stap. Want alle pakjes zijn aan de buitenkant hetzelfde, het is de inhoud die zorgt voor de verrassing. Ik bedwong mij om eerst een plek te zoeken waar ik een kop cappuccino kon bestellen om dan met alle aandacht mijn PakJe te openen.

  Heel veel plezier voor €4,-!

  De eerste kunstwerkjes voor PakJe Kunst zijn al verkocht. In het kader van recyclen van oude boeken heb ik paginagedichten gemaakt op de oneven pagina’s van een oud boekje, een zogenoemde Dwarsligger

   

  Meer informatie over Pak Je Kunst

  PakJe Kunst is een oude mechanische sigarettenautomaat die als cultureel erfgoed ingezet wordt om lokale kunstenaars laagdrempelig onder de aandacht te brengen aan mensen woonachtig in de eigen regio en daarbuiten. Uit een automaat trek je een PakJe Kunst met daarin een uniek kunstwerk en een bijlage met informatie over de kunstenaar. Zo krijgt de koper toegang tot het kunstaanbod in de regio/stad.

  Een...

  Lees meer >> | 0 Reacties | 2 keer bekeken

 • Training the artist’s Way aanbod 2018

  10 mei 2018

  Maak tijd voor je dromen en zorg voor meer inspiratie in het leven van alledag.

  Hoe maak jij tijd voor jouw dromen? Hoe zorg jij voor meer inspiratie in het leven van alledag of op je werk? Heb jij altijd al dat boek willen schrijven of je eigen bedrijf willen starten? The Artist’s Way heeft wereldwijd al miljoenen mensen geïnspireerd tot het gaan uitvoeren van hun plannen, van hun dromen. In deze training leer je hoe je tijd maakt, hoe je voor meer inspiratie zorgt. Ervaar in korte tijd hoe je je creativiteit -weer- vorm kunt geven in je leven. Leer hoe je je dromen vertaalt naar concrete stappen.

  De ervaring leert dat een training van vier maandelijkse bijeenkomsten erg goed werkt.

  The Artist’s Way in vier bijeenkomsten start op twee momenten dit jaar:

  ~ Zomer 2018 op zaterdag 2 juni 

  ~ Winter 2018/2019 op zaterdag 17 november 2018.

  In vier bijeenkomsten, gecombineerd met zelf thuis aan de slag gaan, besteed je aandacht aan het oplossen van de verschillende blokkades die onze creatieve vermogens in de weg staan. Gestimuleerd door het werken in een kleine groep geef je jouw creativiteit -weer- vorm in je leven. De opbouw van de methode heeft iets van magie in zich. De onderwerpen sluiten naadloos op elkaar aan en er ontstaat een natuurlijk proces. Soms lijkt het zo vanzelfsprekend. Soms ook lijkt het alsof er niets gebeurt, soms even. Kleine en grote veranderingen, ze zorgen er samen voor dat...

  Lees meer >> | 0 Reacties | Reageer | 12 keer bekeken